De leugen regeert

Helaas barst het in deze wereld van de leugens en daar zijn we al lang aan gewend. Ik pik er zo maar eentje uit het nieuws van dit moment`van schrijven. Over geheime afspraken in de auto industrie. Zo’ n 200 mensen van diverse merken waren er bij betrokken om u en mij te belazeren met grappen en grollen om de juiste uitstoot van de dieselmotoren te verdoezelen.

We horen het en schudden ons hoofd of brallen iets boosaardigs uit en we gaan weer over tot de orde van de dag.
-wat is er vanavond op tv
-is er nog bier in de koelkast
-waar moet we dit jaar nou es naar toe op vakantie (zucht)

Maar even terug naar leugens en geheime afspraken. dat is eigenlijk een omschrijving van een complot.

Wikipedia zegt er dit van:

Een samenzwering of complot is een geheime afspraak tussen een aantal personen om iets te ondernemen tegen een andere persoon of groep. Hierbij kan worden gedacht aan het plegen van een staatsgreep, het ontketenen van een oorlog, het plegen van een een aanslag op een persoon of het politiek ten val brengen van iemand.

Maar ja dan heb je het over zweverige dingen die niet te bewijzen zijn toch? En dat is nou waar ik naar toe wil. Ik durf te zeggen dat er heel veel complotten zijn, of wel geheime afspraken, die wel degelijk echt zijn en waar heel veel bewijzen voor zijn. Maar eerst even wat recht zetten.

De woorden complotdenker en complottheorie kloppen allebei niet.

Complotdenker zou betekenen dat het allemaal alleen “ tussen de oren” zit.

Complottheorie houd in dat het allemaal theoretisch geneuzel is en geen praktijk.

Beide woorden zijn al zo in het taalgebruik ingeburgerd dat het inhoud dat je je hier niet mee in hoeft te laten. Dat het zijn hersenspinsels van een verwarde geest. Met als geruststellende conclusie dat je dus niet hoeft te luisteren naar zo iemand. En al helemaal dat je gerust vast kunt houden aan het “ echte”  wereldbeeld dat je jezelf eigen gemaakt hebt. Tenslotte blijf je gewoon jezelf en bij alles wat je gezien hebt op tv, het journaal of gelezen hebt in de krant. Dat is de waarheid en die hou je dus verkrampt vast want anders komt je hele vertrouwde denkwereld in de war. En de “ waarheid”  is al erg genoeg.

Terwijl ik denk dat de echte waarheid, degene die we niet horen of weten en liever ook niet willen weten, nog veel erger is dan de algemeen geaccepteerde.

Bijv. neem het grote voorbeeld wat de leugen van deze eeuw is 9/11. Dingen die normaal gesproken niet zouden kunnen gebeuren gebeurde die dag. Gebouwen die erop berekend waren om zelfs in geval van een vliegtuigramp, zoals gebeurde, zouden blijven staan gingen tegen de vlakte. En ook nog es op een tegen natuurlijke manier. Beiden storten rechtop in zoals normaal gebeurd bij een demolition. Bij het slopen van een gebouw met explosieven.
Zelfs een derde gebouw wat helemaal niet geraakt was stortte later ook nog es spontaan is.

Zeven uur na de ramp stortte het ook zomaar in op precies dezelfde on geloofwaardige manier.

Zo zijn er zoveel vragen die onbeantwoord blijven. Terwijl de zogenaamde conclusies al vrijwel dirct getrokken waren. Wie de daders waren en wat er moest gebeuren. War on terror!

Deze site is zomaar spontaan bij deze zoektocht boven water gekomen. Durf jij het aan om vragen te stellen of blijf je bij de officiële “waarheid” van wat er gebeurde. Ik daag je uit!

Of ga zelf op zoek via andere sites of Youtube.

Of kijk een snelle samenvatting van 5 minuten.

of bekijk deze film …….